Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το πρώτο διαδραστικό και αυτόνομο portal για το franchise




Ξεκίνησε η επίσημη λειτουργία του www.FranchiseClub.gr του πρώτου και μοναδικού franchise portal, όπου οι δικαιοπάροχοι αναρτούν και ενημερώνουν μόνοι τους το concept τους και οι επισκέπτες αξιολογούν επιχειρηματικές προτάσεις και αιτούνται απευθείας στους δικαιοπαρόχους επιπλέον ενημέρωσης!
Όλοι όσοι ασχολούνται με το franchising ή ψάχνουν την ιδέα που θα τους φέρει λεφτά, δικαιοδόχοι, δικαιοπάροχοι, φοιτητές κ.ά. έχουν πλέον το δικό τους franchise social network! Ψάχνεις την ιδέα που θα σου φέρει λεφτά; Ψάχνεις συνεργάτες; Θες να μοιρασθείς τις σκέψεις σου; Θες να μάθεις περισσότερα; Η κοινότητα του franchise club θα σου δώσει τις πληροφορίες που θες. Γίνε μέλος. Σχολίασε. Μοιράσου τις απόψεις σου. Βοήθησε άλλους που ψάχνονται. Ζήτα τη γνώμη άλλων που είτε την πάτησαν, είτε κέρδισαν!
Ο Σκοπός του Franchise Club (www.FranchiseClub.gr) είναι να αποτελέσει τον διαδικτυακό τόπο συνάντησης και διάχυσης ιδεών, γνώσεων και εμπειρίας, ώστε οι επισκέπτες και τα μέλη του να εφοδιάζονται με επαρκή γνώση τόσο των Συστημάτων Franchise και της Αγοράς, όσο και της απαιτούμενης Τεχνογνωσίας για να υλοποιούν τις ιδέες και τις επιχειρηματικές σκέψεις τους, είτε μόνοι τους, είτε με συνεργάτες που θα βρίσκουν μέσω της κοινότητάς μας.
·         Γίνε Μέλος στην διαδικτυακή κοινότητα του franchiseclub.gr!
·         Αξιοποίησε τις πληροφορίες που σου προσφέρει!
·         Αξιολόγησε επιχειρηματικές ιδέες και concepts!
·         Κατέθεσε τις απόψεις σου!
·         Σχολίασε τα reviews!
·         Γνώρισε τα franchise concepts και τις καινοτόμες ιδέες!
·         Ζήτα περισσότερες πληροφορίες!
·         Ανάρτησε το δικό σου concept!
·         Κάνε Claim και ενημέρωνε την καρτέλα σου!
·         Ανέδειξε 'το και βρες συνεργάτες!
·         Αναζήτησε συστήματα franchise, concepts και ιδέες που σε ενδιαφέρουν και ξεκίνα την επικοινωνία!
·         Σύγκρινε τις επιχειρηματικές προτάσεις που σε ενδιαφέρουν!
·         Αξιοποίησε τα σχόλια της κοινότητας!