Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ξεκίνα το δικό σου mokaccino με επένδυση 25,000 Ευρώ

Τα MOKACCINO δημιουργήθηκαν για όλους εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στο να κάνουν την κάθε κούπα καφέ μία αυθεντική εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων. Δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν αληθινό καφέ και να καλύψουν το κενό στην αγορά, με μικρά βιώσιμα και κερδοφόρα καταστήματα, που προσφέρουν εξαιρετικό καφέ, όπως και μια σειρά από ποιοτικών και ξεχωριστών σνακς για κάθε ώρα της ημέρας και με μια συμπιεσμένη επένδυση, αποτέλεσμα των συνεργειών της μητρικής εταιρείας με κορυφαίο κατασκευαστικό όμιλο.
Τα MOKACCINO προσφέρουν ένα μοναδικό σύστημα franchise και business know how, το οποίο θα σας οδηγεί σταθερά σε κάθε σας βήμα προς την επιτυχία σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή του καφέ. Μαζί τους θα ανακαλύψετε όλα τα «μυστικά» της Specialty Coffee αγοράς, που θα εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των MOKACCINO (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, λογιστές, marketeers, coffee specialists) σας υποστηρίζουν στο set up της δικής σας επιχείρησης, προσφέροντάς σας μία ολοκληρωμένη turn key λύση.
Mokaccino 01 Fill 350x197 Mokaccino Aristero Fill 350x197
Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των MOKACCINO ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του sales@franchise.gr, ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

https://www.franchise-business.gr/franchise-business-news.html